Fantastisk natur, kunst og smukke omgivelser

Heltoften byder velkommen i 2024 i smukke individuelt indrettede værelser, hytte og galleri. Stedet er omkranset af en fantastisk natur med stier direkte til Hanklit og Salgerhøj, og smukke panoramer over molerlandskabet.

Der er udsigt til Limfjorden og naturen inviterer til skønne gå- og cykelture eller bare at nyde naturens healende virkning. Alle 4 lejemål har egne terrasser og den store parklignende have er anlagt med mange dejlige hyggekroge.

Mit mål er at drive Heltoften bæredygtigt og det kommer blandt andet til udtryk i morgenmaden,  der fortrinsvis består af lokale råvarer.
Jeg tager alle forholdsregler ved Covid 19 og der er åbent hele året.

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Jeg glæder mig til at se dig.
Anette Jensen

 

Heltoften Bed & Breakfast

Heltoften 24
7900 Nykøbing Mors

Find vej

Skønne værelser og hytter

Heltoften tilbyder 4 muligheder for overnatning. Alle værelser er moderniseret og indrettet i en personlig og unik stil med kunst på væggene. Linned, håndklæder og slutrengøring er med i prisen.

Overnatning / Priser & booking

Mad & drikke

Et godt og afslappende ophold er også lækker og nærende morgenmad af lokale råvarer.

Læs mere / Opskrifter

Aktiviteter

367 kvadratkilometer ægte ferieoplevelser og aktiviteter – venter dig på Mors. Find inspiration til et uforglemmeligt ophold.

Læs mere

Tak for et fantastisk ophold. Der bliver kræset for én. Morgenmaden er SÅ lækker. Heltoften emmer af hygge, god atmosfære og den skønneste stemning. Værtinden Anette er fantastisk. Jeg kommer helt sikkert igen. Er heller ikke færdig med øen – sikke en natur og skønt folkefærd.

Dorthe

Tak for et dejligt ophold og dejlig morgenmad. Så skønt at der lægges vægt på at støtte de lokale leverandører. Vi vil helt sikkert anbefale andre at besøge jeres hyggelige sted.

Marianne og Johan

Tusind tak for et fantastisk ophold i Hytten. Det har været SÅ hyggeligt. Og endnu større tak for den utrolige fantastiske morgenmad. Den får 12+ i vores skala.

Ida, mormor og Trine

Hyggeligt sted med perfekt værtinde. God oplevelse til prisen. Morgenmaden var 1. klasses, varieret og serveret på en spændende måde. Husets værtinde var nærværende, havde styr på det hele og var hjælpsom på alle måder. Beliggenheden er fin med kort afstand til de fleste aktiviteter på Mors.

Steen

Flot beliggenhed. Faciliteter og rengøring helt i top. Værtinden er både imødekommende og professionel. Fint værelse med eget bad. Smukke omgivelser.

Flemming

Vi var på rundtur på motorcykel og overnattede fire steder. Heltoften var absolut det bedste sted.

Jan

Særdeles professionel værtinde, smuk beliggenhed og indretningen oser af sans for detaljerne.. fantastisk beliggenhed, rigtig gode senge og faciliteter i køkkenet. Særdeles flot morgenmad med rigeligt til at lave en frokostpakke  til senere. Har været her tidligere og skønt at komme tilbage til et sted, hvor alt fungerer særdeles tilfredsstillende. Vi kommer absolut igen

Tunja

En stor TAK for en ganske enkelt fantastisk uge. Du har skabt en unikt sted, som jeg har nydt at besøge, og du og John er et par dejlige gæstfrie mennesker – tak for smil og tak for at du hver dag hjalp med at bære bakken ned til hytten.

Anja

Super Fruhstuck, sehr sympatische Gastgeberin, welche die Unterkunft mit viel Hertzblut fuhrt – Danke.

Stefan