Mad & drikke

Et godt og afslappende ophold er også lækker og nærende morgenmad af lokale råvarer

På Heltoften lægger vi stor vægt på sund mad produceret lokalt. Vi er medlem af Regional Madkultur Thy/Mors, hvilket forpligter os på både at udbrede kendskabet til lokale råvarer og ikke mindst at anvende dem i den daglige madlavning.

Vi vil også gerne være bæredygtige i hverdagen, og at anvende lokale råvarer er en af vejene. Derfor er den gyldne rapsolie, produceret af Morsø Oliemølle, fra markerne på Mors vigtig i madlavningen her, og derfor er juicen og æggene f. ex. fra Morsø Landbrugsskole, rugbrød og müsli henter vi på Gårdbageriet, pålæg fra Erslev Slagter og osten er fra Thise Mejeri.

Marmeladerne er af frugter og bær, vi plukker lige uden for døren. Hvis du vandrer og er på fuld kost, serverer vi nogle gange squashkage med squash fra Grøn Thy. Bare nogle eksempler. Og du kan for eksempel planlægge din egen food-safari på Mors og i Thy.

Morgenmaden kan tilkøbes for 70 kr pr. dag. Dog kun 40 kr for børn under 12 år.


Heltoftens favorit-opskrifter